Oiva kuntovahti

Oiva kuntovahti on helppo tapa seurata kesämökin lämpötilaa ja kosteutta. Voit tarkistaa lämpötilan milloin vain asiakasovelluksesta ja asettaa haluamasi lämpötilahälytykset. Saat näin heti ilmoituksen jos mökkisi lämpötila poikkeaa normaalista. Mittari ei tarvitse sähköä eikä internetyhteyttä (mittari käyttää yhteistyökumppanimme tietoliikenneverkkoa)

  • Oiva kuntovahti vuositilaus

    Palvelun hinta on 73,95 €/vuosi + a̶l̶o̶i̶t̶u̶s̶ ̶1̶9̶,̶5̶0̶ ̶€̶. Hintaan sisältyy kaikki kulut.

    Tilaa 
  • Oiva kuntovahti kuukausimaksulla

    Palvelun hinta on 6,95 €/kk + aloitus 19,50 €. Hintaan sisältyy kaikki kulut.

    Tilaa 

Kuntovahdin käyttöönotto

Tilauksen jälkeen sinulle tulee sähköpostiin linkki mistä pääset kirjautumaan asiakassovellukseen. Mittari toimitetaan viikon kuluessa. Saatuasi mittarin se on käyttövalmis ja näet lämpötila- ja kosteusarvot asiakassovelluksesta. Asetat vain mittarin paikkaan jonka lämpötilaa haluat seurata.

Autamme pienentämään ikävistä yllätyksistä syntyviä kustannuksia

Jokainen vapaa-ajan asunnolla tapahtunut vahinko on ikävä tapahtuma. Useimmissa tapauksissa vahinko saadaan korjattua nopeasti ja ilman suuria kustannuksia jos tieto vahingosta saadaan mahdollisimman pian. Suurimmat vahingot syntyvät yleensä, kun tapahtuneesta vauriosta ei saada tietoa ajoissa.

Tilaa nyt

Heräsikö kysyttävää

Jos sinulle herää kysymyksiä, niin ota toki yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 040 630 0211 tai sähköpostilla myynti@ewatt.fi

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka Oiva kuntovahti toimii?

Palvelun mukana toimitettava mittari lähettää lämpötila- ja kosteustietoja, joita voit seurata eWatt sovelluksesta. Hälytysten avulla voit varmistaa että lämpötila ja kosteus pysyvät asettamissasi rajoissa.

Kenelle Oiva kuntovahti sopii?

Kuntovahti palvelu on suunniteltu kesämökin omistajille, jotka haluavat varmistaa että heidän mökkinsä on aina kunnossa.

Miten Oiva kuntovahti voi toimia ilman sähköä tai WiFiä?

Kuntovahti palveluun liitetty mittari toimii useita vuosia kestävällä paristolla ja tiedonsiirto tapahtuu hyödyntäen yhteistyökumppaneidemme tietoliikenneverkkoja.