Älykkäät palovaroittimet

Miksi valita eWatt:in älykkäät palovaroittimet?

eWatt tarjoaa älykkäitä palovaroittimia, jotka nostavat turvallisuuden uudelle tasolle. Nämä kehittyneet laitteet mahdollistavat etävalvonnan, parannetun turvallisuuden ja merkittävän käyttömukavuuden. Älykkäät palovaroittimet ovat ihanteellinen ratkaisu moderniin kiinteistönhallintaan, tarjoten mielenrauhaa sekä tehokkaan tavan suojella asukkaita ja omaisuutta.

Parannettu turvallisuus ja reaaliaikainen valvonta

eWatt:in älykkäät palovaroittimet ilmoittavat välittömästi savusta ja lämmön noususta sekä paikallisesti että etänä.

Isännöitsijä ja kiinteistönhuoltajat voivat tarkistaa savuilmaisimien tilan reaaliajassa eWattin käyttäjäystävällisen sovelluksen kautta.

Helppo ylläpito

Automaattiset ilmoitukset pariston vaihdon tarpeesta ja laitteen vikatilanteista. Ei enää manuaalista testausta tai huoltotehtäviä.

Kyky hallita ja valvoa useita savuhälyttimiä yhdestä sovelluksesta tekee kiinteistön hallinnasta vaivatonta.

Kustannustehokkuus

Alkuinvestointi on yli puolet pienempi kuin verkkovirtaan asennettavilla varoittimilla, mutta turvallisuustaso on sama.

Palovaroittimissa on myös lämpötilasensori, jonka tietoja hyödyntäen voidaan säätää ilmanvaihtoa tai optimoida kaukolämpöä.

Asukastyytyväisyys ja mielenrauha

Kaikilla asukkailla ei ole kykyä tai mahdollisuutta huolehtia palovaroittimien kunnosta, niinpä automaattiset ilmoitukset huoltoyhtiölle ovat ainut turvallisuuden tae.

Taloyhtiön hallitus on vastuussa palovaroittimien toiminnasta – haluamme että sinäkin voit nukkua yösi rauhassa.

Asunto-osakeyhtiön palovaroittimien päivittäminen eWatt:in älykkäisiin malleihin on investointi paitsi kiinteistön turvallisuuteen, myös moderniin ja tehokkaaseen kiinteistönhallintaan. Ratkaisumme varmistavat, että asunto-osakeyhtiönne on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla tarjoten samalla asukkaille mielenrauhaa ja nykyaikaista asumiskokemusta.

Kuinka pääsen alkuun?

Alkuarviointi ja tarjous
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme alkuarviointia varten niin räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun, joka vastaa asunto-osakeyhtiösi tarpeita.

Asennus ja käyttööntotto
Asennuksen voi hoitaa huoltoyhtiö tai se voidaan toteuttaa myös talkoovoimin. Asennukseen ei vaadita mitää erikoisosaamista. Kaikki laitteet on valmiiksi kytketty järjestelmäämme.

Tuki ja ylläpito
Järjestelmämme valvoo palovaroittimien toimintaa ja ilmoittaa jos varoittimien patteri on vähissä tai varoitin ei jostain muusta syystä toimi normaalisti.

Palovaroittimen toiminta


Palovaroitin toimii havaitsemalla ilmassa olevia savuhiukkasia, osoittaen tulipalon läsnäolon. Havaitessaan savua se lähettää kovan hälytyksen varoittaakseen tilojen mahdollisesta vaarasta, lisäksi hälytys voidaan välittää suoraan hätäkeskukseen, huoltoyhtiölle tai muulle taholle.

Palovaroitin raportoi tilastaan kerran päivässä. Tämä päivittäinen raportti sisältää tietoa sen pariston tilasta, anturin toiminnasta ja yleisestä järjestelmän toiminnasta, varmistaen, että palovaroitin on toimii normaalisti.

Lämpötilatiedon hyödyntäminen

Palovaroittimissa olevia lämpötila-antureita voidaan hyödyntää kaukolämmön optimoinnissa tai ilmanvaihdon säädössä. Nämä anturit toimivat huoneistokohtaisena tietolähteenä lämmitysjärjestelmän säädölle.

Hyödyntämällä lämpötilatietoa kaukolämmön optimoinnissa, kiinteistön omistajat voivat saavuttaa merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa, parantaa asukasmukavuutta sekä säästää ympäristöä.